Потвърдено: Напуска ли Винисиус Реал Мадрид и Испания след расистките скандали?


Потвърдено: Напуска ли Винисиус Реал Мадрид и Испания след расистките скандали?
Снимка: Getty Images

9927 0

Специалистът по трансферни новини - Фабрицио Романо, внесе яснота относно плановете на звездата на Реал Мадрид - Винисиус, относно бъдещето му след гръмналия расистки скандал, в центъра на който отново беше той.

Казусът и слуховете

Спекулации относно това дали бразилецът ще продължи кариерата си в Испания изплуваха веднага след загубата на "кралете" от Валенсия с 0:1 в неделя. Причина за тях не беше поражението от един от тимовете в дъното на класирането, а проявата на неговите фенове.

Фланговият играч на "лос бланкос" бе засипан с обиди на расова основа от страна на немалка част от домакинските привърженици. Това доведе до поредица от скандали, част от които станаха треньорът на "белите" Карло Анчелоти, президентът на Ла Лига Хавиер Тебас и дори президентът на Бразилия.

Битка вместо отстъпление

Въпреки всичко това и факта, че подобни прояви именно срещу Винисиус не са нещо ново, информацията на Романо гласи, че крилото категорично желае да остане на "Сантяго Бернабеу".

"Винисиус категорично не обмисля да напусне Реал Мадрид, въпреки последните слухове. Усещането на близките на Вини е, че той единствено иска да остане и да победи расизма в Испания. Друг път няма", пише специалистът в социалните мрежи, припомняйки, че само преди месеци той поднови договора си с клуба.

Как реагира след срещата на случилото се наставникът на бразилеца Карло Анчелоти?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички