Последният мач и гол на Лионел Меси с екипа на Барселона (ВИДЕО)


Последният мач и гол на Лионел Меси с екипа на Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5309 0

Новината за края на отношенията между Лионел Меси и Барселона разтърси футболния свят в четвъртък вечер. №10 бе част от първия отбор на каталунците от сезон 2004/05, но сега ще се наложи да си събере багажа и да напусне Испания.

И докато фенове на Меси и Барса чакат повече подробности за провалените преговори от президента Жоан Лапорта, SportLive.bg реши да ви припомни кой е последният мач и последният гол на "Бълхата" с фланелката на отбора, които впоследствие се оказаха, че са били и последните в кариерата му за този клуб...

През пролетта на 2021 г. Барселона се провали с гръм и трясък в преследването на титлата в испанската Ла Лига и в последния кръг от първенството дори теоретичните шансове за трофей се бяха стопили.

Една седмица по-рано (16 май) Лео Меси игра 90 минути на "Ноу камп" при домакинската загуба срещу Селта с 1:2. В този мач №10 откри резултата в 28-ата минута с глава след асистенция на Серхио Бускетс, но впоследствие гостите стигнаха до пълен обрат срещу рухналия психически тим на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички