Лионел Меси прие предизвикателството на Кристиано Роналдо


Лионел Меси прие предизвикателството на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

42900 0

Настъпи денят, който феновете на Барселона искаха никога да не идва - Лионел Меси напусна каталунския клуб и ще намери нов дом за сезон 2021/22. Водещите европейски грандове, начело с Манчестър Сити и ПСЖ, вече могат да се борят за подписа на Меси, който е свободен агент и Барса няма да получи трансферна сума за него.

Напускането на Меси сбъдна едно от желанията на големия му съперник през последното десетилетие и повече - Кристиано Роналдо. Преди време бившата звезда на Реал Мадрид предизвика Меси да излезе от зоната си на комфорт и да се пробва в друг клуб, за да докаже дали може да се справи и в друго първенство.

„Бих искал Меси да дойде в Италия един ден“, каза Кристиано Роналдо по време на сезон 2020/21. „Надявам се да приеме предизвикателството да напусне зоната си на комфорт. Но ако той е щастлив в Барселона, тогава, разбира се, уважавам избора му."

Въпреки че е по-вероятно Меси да се присъедини към Манчестър Сити или ПСЖ, отколкото да отиде в Италия, аржентинецът със сигурност ще бъде далеч от зоната си на комфорт на "Камп Ноу" през следващия сезон, с което приема предизвикателството на Роналдо.

А ето причината за раздора в отношенията между Меси и Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички