Последен щурм - Реал и Мендеш напират за Де Хеа още това лято


Последен щурм - Реал и Мендеш напират за Де Хеа още това лято

2754 0

Въпреки че ръководството на Реал Мадрид предпочита да вземе Давид Де Хеа през следващото лято без трансферна сума, Флорентино Перес не се е отказал от идеята си да вземе испанския национал до края на август тази година. 

В момента той лично се е заел да преговаря с ръководството на Манчестър Юнайтед, а негова дясна ръка в преговорите е супер агентът Жорже Мендеш. 

Давид Де Хеа нае португалеца преди 2 години, за да му уреди трансфер в Реал Мадрид. Ако това не стане сега, то Мендеш ще бъде уволнен, което със сигурност ще удари по реномето му. Той обаче е уверил своя клиент, ще още през това лято ще облече екипа на "кралския клуб". 

Разликата в предлаганите пари от страна на Реал (25 милиона) и исканите от Юнайтед (40) е непреодолима на този етап, но въпреки това "белия балет" е готов с финална офанзива. 

В нея основното "парче" е Кейлор Навас, който е искан от мениджъра на "червените дяволи" Луис Ван Гаал, но не и на всяка цена. Той все пак не е убеден, че може да разчита единствено на Серхио Ромеро през целия сезон и е готов да размени немотивирания Де Хеа за Навас. 

Костариканецът също е съгласен да премине на "Олд Трафорд", най-вече заради начина, по който са се отнесли от Реал към него. Той е бил уверен, че през този сезон ще получи шанс да се докаже, но въпреки това слуховете за Де Хеа не спират, а Реал открито преследва испанския национал. 

Остава двете ръководства да се разберат за трансферната сума. 20 милиона евро е предложението на Реал плюс Кейлор Навас, като в момента на Острова умуват върху офертата. 

Очаква се до края на трансферния прозорец да има развитие. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички