Заточиха Де Хеа при резервите на Юнайтед


Заточиха Де Хеа при резервите на Юнайтед

1688 0

Луис ван Гаал заточи вратаря Давид де Хея в отбора на резервите на Манчестър Юнайтед, пише в. "AS".

24-годишният испански национал е трансферна цел №1 на Реал Мадрид и желанието му е да се премести на "Сантяго Бернабеу". "Червените дяволи" обаче искат да вземат солидна сума за правата му, което до момента спира сделката. "Кралският клуб" не е готов да се бръкне надълбоко, защото договорът на Де Хеа изтича след година и тогава може да излезе без пари.

По-рано днес се появи информация, че испанецът е подписал за 5-години с Реал, но не се уточнява дали двата клуба са се разбрали или Де Хеа ще се премести в Мадрид следващото лято.

Ван Гаал е бесен на стража, защото формата му е трагична заради трансферната сага. В първите два мача от Висшата лига под рамката на Юнайтед застана новото попълнение Серхио Ромеро. Аржентинският национал не допусна гол във вратата си срещу Тотнъм и Астън Вила, а срещите бяха спечелени с по 1:0 от 20-кратния шампион на Англия.

Ван Гаал обаче е взел още по крути мерки и е решил да отлъчи Де Хеа от първия отбор. Но не е ясно дали това е наказателна мярка или холандецът иска да работи с по-малко вратари. При всички положения ситуацията е странна и се очаква развръзка със сагата да има в близките дни. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички