Давид Де Хеа подписа с Реал Мадрид


Давид Де Хеа подписа с Реал Мадрид

3671 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа е подписал договор с Реал Мадрид, информира вестник "Марка", който рядко греши в информациите си, свързани с "кралския клуб".

Контрактът на испанския национал е за 5 години, като той ще получава заплата от 5.2 милиона евро. Единствената въпросителна е дали Де Хеа ще пристигне сега на "Сантяго Бернабеу" или след година със свободен трансфер.

"Червените дяволи" нямат намерение да пуснат Де Хеа за по-малко от 40 милиона евро, докато от Реал изпратиха последна оферта на стойност 25 + 5 милиона. Флорентино Перес и компания обаче са готови да изчакат още един сезон, за да вземат вратаря без да плащат трансферна сума.

Договорът на Де Хеа с 20-кратните английски шампиони изтича през следващото лято, като той е отказал окончателно да поднови контракта си.

За да играе за "белия балет", бившият страж на Атлетико (Мадрид) се е отказал от 8 милиона евро годишна заплата в Юнайтед. Заради своето желание да играе за 32-кратните шампиони на Испания Де Хеа се е отказал от цели 14 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички