Реал обеща на Де Хеа 12 млн. паунда на ръка


Реал обеща на Де Хеа 12 млн. паунда на ръка
Снимка: Getty Images/Guliver

1860 0

Давид де Хеа ще получи 12 млн. паунда на ръка ако изчака края на договора си с Манчестър Юнайтед, за да подпише с Реал Мадрид като свободен агент следващото лято. 

Испанският гранд има огромно желание да вземе Де Хеа още през този трансферен прозорец, но за клуба ще много по-изгодно да направи това следващото лято, когато изтича контрактът на стража на „Олд Трафорд”, пише „Мирър”.

Такова развитие ще ощети най-много Юнайтед, който хем ще замрази Де Хеа и няма да го пуска, хем ще изпусне възможността да прибере солидна сума от негова продажба.

Засега преговорите са в задънена улица. Реал не дава повече от 25 млн. паунда, а Юнайтед иска доста повече – 35 млн. паунда.

Луис ван Гаал е бил ядосан и от неуспешния опит в сделка за Де Хеа да бъде включено и преминаване на Серхио Рамос в Юнайтед.

24-годишният Де Хеа е в обтегнати отношения с холандския си мениджър. Ван Гаал на два пъти публично заяви, че няма да разчита на него, защото психически не е готов и умът му не е на терена. Тези твърдения обидиха Де Хеа, който твърди, че няма такова неща и е готов да пази.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички