Крайност? Фенове на Барселона освиркаха Гризман заради Меси


Крайност? Фенове на Барселона освиркаха Гризман заради Меси
Снимка: Getty Images

11436 0

Новината, че Лионел Меси окончателно няма да продължи кариерата си в Барселона разтърси световния футбол. А най-засегнати сякаш са привържениците на каталунците, които трудно ще преживеят раздялата с легендата и икона на клуба, още повече, че всичко се считаше за "уредено".

Напрежението при тях е високо, както и гневът. Група фенове на "блаугранас" дори насочиха недоволството си към една от звездите на тима, когато той пристигна на тренировка в петък сутрин - часове след новината за Меси.

Става въпрос за Антоан Гризман, информира Deportes Cuatro. Изданието допълва, че всъщност няколко футболисти на Барселона са усетили недоволството от привържениците. "Меси напуска заради теб" - чувал най-често Гризман.

По-рано през годината в Барселона бяха предупредени да намалят разходите за заплати и според Mundo Deportivo ще има последствия за тези, които не са съгласни с това да ограничат възнаградението си.

Името на Жорди Алба бе сложено сред тях, като се допълва, че това е изненадало Жоан Лапорта, тъй като двамата имат добри взаимоотношения. 

Междувременно бяха забелязани фенове на Барселона, които да плачат за Меси около стадиона (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички