Първата оферта вече е факт - ПСЖ предлага чудовищните 50 милиона евро на сезон на Лионел Меси


Първата оферта вече е факт - ПСЖ предлага чудовищните 50 милиона евро на сезон на Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Gulliver

3301 0

След като късно снощи стана ясно, че звездата на световния футбол Лионел Меси ще трябва да сложи край на приказката си с Барселона, медиите в Европа веднага започнаха да заливат интернет с предположения за това къде може да заиграе №10.

Разбира се, основен фаворит за неговия подпис е френският ПСЖ, който няма никакви финансови проблеми и след като няма да плаща трансферна цена, може да предложи колосална сума на Меси под формата на заплата...

Според известният журналист Николо Скира офертата на парижани вече е факт!

Той твърди, че Лионел Меси е получил предложение да подпише с ПСЖ договор, който да е валиден до 2024 г. и да прибира по 50 милиона евро на година. 

"RMC Sport" стига по-далеч и заявява, че Неймар и Анхел Ди Мария правят всичко възможно, за да помогнат на Меси да вземе решението и да заиграе в Париж. Бразилецът дори бил склонен да отстъпи фланелката с №10 на своя добър приятел.

След като феновете на Барселона разбраха, че техният герой никога вече няма да носи "синьо-червената" тениска, те изляха гнева си върху Антоан Гризман, обвинявайки го за провала на преговорите - подробности четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички