Кошмар за Бензема: Обрали дома му, докато играе за Реал Мадрид


Кошмар за Бензема: Обрали дома му, докато играе за Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1820 0

Къщата на Карим Бензема била обрана в неделя, докато френският нападател играел за Реал Мадрид срещу Елче, съобщиха полицейски източници за АФП.

Бензема, който пропусна дузпа и след това излезе контузен от терена на „Сантяго Бернабеу“, се завърнал за да завари дома си „в пълна бъркотия“, въпреки че за момента не е ясно какво е било откраднато. „Играчът осъзнал какво се случило, когато се върнал в дома си след мача и заварил цялата къща в пълна бъркотия“, споделиха източниците.

Бензема живее в град Сан Себастиан де лос Рейес, северно от Мадрид. Според информациите, извършителите са прескочили оградата извън къщата, преди да влязат след като счупили прозорец. 34-годишният играч е поредният футболист в Испания, който става жертва на грабеж, докато играе мач, независимо от усилията на полицията да се справи с проблема в последните години.

Испанската полиция заяви през 2019, че успешно е открила мрежа от крадци, които специфично планирали операции върху футболисти, играещи за Атлетико Мадрид и Реал Мадрид.

Полузащитникът на Реал Каземиро и Томас Партей от Атлети, който сега е играч на Арсенал, бяха сред жертвите на обирджиите. Бензема трябваше да бъде заменен през втората част при равенството 2:2 с Елче поради проблем в адуктора.

Той ще мине допълнителни тестове в понеделник, добавиха от клуба. Нападателят бе и пропуснал дузпа през първото полувреме, а това бе първи пропуск за него от бялата точка за Кралския клуб от 17 изпълнения. Повече за двубоя Реал Мадрид - Елче четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички