Златан: Казах на Мбапе да отива в Реал Мадрид!


Златан: Казах на Мбапе да отива в Реал Мадрид!
Снимка: Getty Images

1372 0

Златан Ибрахимович разкри, че е посъветвал звездата на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, да продължи кариерата си в испанския гранд Реал Мадрид. Световният шампион с Франция е свободен да преговаря с отбори извън френската Лига 1, след като е в последните шест месеца по своя контракт с френския гранд, а „лос меренгес“ води в надпреварата за подписа на нападателя.

ПСЖ се надяваше да се разбере с Мбапе за нов договор, но бившият футболист на Монако държи да продължи кариерата си другаде, а и според него най-добрата опция е отборът от „Сантиаго Бернабеу“.

Запитан за бъдещето на Мбапе от L’Equipe, Златан отговори: „Само Килиан знае отговора на този въпрос. Зависи от това какво иска и какво мисли. Иситна е, че един ден той ме попита къде да отиде, а аз му отговорих: „Ако бях на теб, щях да искам да отида в Реал Мадрид“. Имах възможността в кариерата ми да играя за различни клубове в различни страни. Така се научих как се израства. Да играеш у дома през цялата си кариера е лесно“, каза Ибра пред френското издание.

Мбапе има 19 гола и 15 асистенции в 27 мача от всички турнири през този сезон и се възстанови от контузия в адукторите, които го притесняваха последните седмици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички