Пянич: Всички в Барса искаме да си отмъстим за 2:8 в Шампионска лига


Пянич: Всички в Барса искаме да си отмъстим за 2:8 в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1750 0

Полузащитникът на Барселона Миралем Пянич коментира целите на тима през новия сезон. Той изрази увереност, че всеки един от съотборниците му иска да отмъсти за загубата от Байерн Мюнхен с 2:8 в Шампионска лига и да докажат, че тя е била случайност.

"Този отбор иска да си отмъсти за случилото се в Лисабон и да докаже, че това е било случайност. Нашата цел е да вървим стъпка по стъпка. Започваме с Ла Лига, няма да е лесно. В Шампионска лига ще има пет или шест претенденти за трофея. Започвайки през март, новият сезон ще започне в рамките на самия сезон. Плейофите на Шампионска лига и решаващата част в Ла Лига - ето къде трябва да играем с пълна мощност", коментира босненецът за вестник "Спорт".

"Тези играчи вече си спечелиха уважението на футболния свят и не мисля, че трябва да доказват нещо на някого. Но във футбола има и инциденти. Не мисля, че има дори един играч на Барса, който не иска да докаже, че резултатът 2:8 е бил просто случайност", допълва халфът.

"Аз нямам съмнения. Говорих с някои от играчите и те не са загубили нито капка увереност в себе си. Миналата година не беше лесна за всички, но съм сигурен, че тази година ще имаме добър сезон, защото разполагаме с добри футболисти", завършва Пянич. А защо той е отказал на Барселона през 2008 година вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички