Заради ръководството: Куман започва да изпитва несигурност в Барселона


Заради ръководството: Куман започва да изпитва несигурност в Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

3284 0

В момента в Барселона има малко стабилност както на ръководно, така и на спортно ниво, а сега Роналд Куман започва да проявява известно недоверие заради това, което вижда около себе си.

Всъщност холандският треньор дори е започнал да го изразява пред най-близките си, пише Marca. Куман пое отговорността в Барселона с идеята да върне клуба там, където трябва да бъде и пое предизвикателство за трофея в Шампионска лига. Сега обаче смята, че бордът го е оставил в неудобно положение по отношение на състава.

Той професионално се е съгласил да монополизира спортните решения от първо лице, дори ако някои от тях не са взети изрично от него. Нидерландецът обаче започва да се тревожи за това как този революционен сценарий ще повлияе на отношенията му с играчите, с които трябва да работи.

Треньорът смята, че както президентът Хосеп Мария Бартомеу, така и останалите директори го оставят донякъде беззащитен. Сезонът на Барселона ще започне в неделя, когато домакинства на Виляреал в Ла Лига, но Куман поглежда вече с недоверие. Публично той изразява оптимизъм и говори за светло бъдеще, но насаме започва да рисува по-сива картина.

А ето за кой играч се очаква да даде Барселона парите, спечелени от продажбата на Нелсон Семедо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички