Суарес към Меси: Не позволявай на двама-трима да дискредитират гиганта, който си


Суарес към Меси: Не позволявай на двама-трима да дискредитират гиганта, който си
Снимка: Instagram

2307 0

Нападателят Луис Суарес, който премина от Барселона в Атлетико (Мадрид), благодари на своя близък приятел и бивш съотборник Лионел Меси, който го изпрати с емоционален пост в социалните мрежи (вижте го тук).

"Благодаря ти, приятелю, за думите ти, но също така благодаря, че си такъв, какъвто си, за това, което беше от първия ден към мен и моето семейство. Винаги ще бъда благодарен на човека Меси - забавен и сантиментален, защото всички познават само футболиста Меси", отговори уругваецът в Instagram и продължи:

"Не забравяй какво ти казах: "Продължавай да се забавляваш и да показваш, че си номер едно и не позволявай на двама, трима или четирима да дискредитират гиганта, който си за клуба и за света на футбола!". Много те обичам, приятелю, и ще ни липсвате петимата (Меси, съпругата му и трите им деца, бел.ред.)".

Сигурно е, че един от тези "двама, трима или четирима", за които говори Суарес, е президентът на каталунците Хосеп Мария Бартомеу. Припомняме, че най-вече заради него това лято Меси пожела да напусне любимия си клуб, но Бартомеу го принуди да остане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички