Пике: Изчакайте с подновяването на Ла Лига


Пике: Изчакайте с подновяването на Ла Лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1143 0

Бранителят на Барселона Жерар Пике смята, че подновяването на надпреварата в Испанската Ла Лига трябва да бъде забавено. Във вчерашния ден президентът на лигата Хавиер Тебас обяви, че шампионатът ще бъде подновен на 12-ти юни.

Жерар Пике обаче предпочита сезона да бъде довършен на по-късен етап от датата, която предложи Тебас. „Разбирам желанието на Ла Лига да довърши кампанията, тъй като залогът е голям. Въпреки че сме лидери в класирането, ще е доста грозно, ако станем шампиони по този начин. Чух, че Хавиер коментира, че иска отново да играем на 12-ти юни. Изкарахме много време извън терените и трябва всички да са наясно, че трябва да бъдем добре подготвени, за да избегнем риска от контузии. Ако трябва да дам мнението си, няколко допълнителни дни забавяне няма да ни се отразят зле. Хавиер Тебас отделя много време за това, да бъдем добре информирани за нещата, които предстоят да се случат. Има хора, които са уплашени, затова най-важното е да се следва протокола“, заяви Жерар Пике.

Шампионът на Испания Барселона води във временното подреждане в Ла Лига. Каталунците имат 2 точки преднина на върха пред основния си конкурент Реал Мадрид след 27 изиграни кръга. А ето кой футболист ще се опита да привлече Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички