Първи важен играч за Барселона с контузия след подновяването на тренировките


Първи важен играч за Барселона с контузия след подновяването на тренировките
Снимка: Getty Images/Gulliver

1264 0

Един от защитниците на Барселона - Самуел Умтити, се контузи още на втората си тренировка след подновяването им. Френският национал е получи травма в прасеца и е първият играч на каталунците, който влиза в лазарета след дългата принудителна почивка.

След пристигането си на "Камп Ноу" през лятото на 2016 година френският национал е изпуснал общо 58 мача във всички надпревари заради различни контузии. Най-сериозните от тях обаче са били свързани с коленете. През този сезон успя да запише едва 16 мача за тима преди принудителното прекъсване на кампанията заради кризата с коронавируса.

От каталунския клуб уточниха, че проблемът на 26-годишния бранител е в десния прасец, но не споменават колко време ще е нужно, за да се възстанови. Според медиите в Испания става въпрос за лека травма и Умтити ще бъде извън строя само две или три седмици, което означава, че защитникът ще бъде на линия за подновяването на сезона в Ла Лига, което към момента се планира за 20 юни. А за кой мач на Барселона бе хвърлено обвинение, че е уреден в тяхна полза - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички