Барселона опитва да привлече "новия Бускетс" от Лион


Барселона опитва да привлече "новия Бускетс" от Лион
Снимка: Gulliver/GettyImages

1597 0

Барселона продължава да се оглежда за нови попълнения. Последният играч, който попадна в радара на каталунците е Бруно Гимараеш от Лион, пише AS. 22-годишният бразилец е направил силно впечатление и по време на първия двубой срещу Ювентус в Шампионска лига.

Той бе привлечен през януари от френския тим, но бързо показа отличните си качества, а в Каталуния вече е наричан "новия Бускетс". Преди да се присъедини към "хлапетата" той бе спряган за трансфер в Атлетико (Мадрид), но в крайна сметка предпочете в Лига 1.

Решението на френското правителство да обяви прекратяването на Лига ч за този сезон създаде неочаквана ситуация за Лион, който завърши на седмо място в таблицата и ие звън европейските места. Това означава, че Жан-Мишел Аулас ще трябва да продаде поне един от своите звездни играчи преди следващия сезон, а Барселона е готова да се възползва максимално от възможността. Барса са започнали контакт с клуба и агентите на играча, за да се уверят, че може да стигне до сделка, ако преди това се раздели с Артур. А кой играч на Барселона се контузи още след втората тренировка на отбора - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички