Педри успокои Барселона за физическото си състояние след натовареното лято


Педри успокои Барселона за физическото си състояние след натовареното лято
Снимка: Getty Images/Guliver

4934 0

Един от най-обнадеждаващите млади футболисти в света - испанецът Педри, успокои клубния си тим Барселона относно физическото си състояние след натовареното лято. Припомняме, че към момента той играе на Европейското първенство по футбол, а след това ще вземе участие и на Олимпийските игри.

"Луис де ла Фуенте говори с мен преди да обяви списъка с играчи за Олимпийските игри. Обичам да играя футбол и ще съм щастлив да продължа да го правя. Все пак разбирам гледната точка на Барселона, защото играя много мачове. Искам да кажа на Барселона, че ще пристигна добре отпочинал.

Чувствам се оценен в Барселона и се надявам да остана в клуба за дълго време. Надявам се Меси да поднови договора си и бих искал да го имам за съотборник и през следващия сезон. Надявам се да остане.

Имаме невероятен национален отбор (Испания) и не съм имал съмнения в това. Още от началото не сме се съмнявали в потенциала си. Ако не бях сменен срещу Швейцария, щях да искам да бия една от дузпите. Получих обаждане от Роналд Куман, който ме поздрави първо за достигането до четвъртфиналите, а след това и до полуфиналите" - заяви Педри.

А какво шокиращо обещание даде Педри, ако стане шампион с Испания на Евро 2020?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички