Педри от Барселона: Готови сме да се борим за победа в Шампионска лига


Педри от Барселона: Готови сме да се борим за победа в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1702 0

Полузащитникът на Барселона Педри Гонсалес вярва, че тимът ще се бори за титлата в Шампионска лига през сезон 2022/23. Той вярва, че новите попълнения ще помогнат за това. Каталунците до този момент се подсилиха с Франк Кеси, Андреас Кристенсен, Рафиня и Роберт Левандовски.

"Барса започва всеки сезон с желанието да спечели всички трофеи. Сега, когато имаме такива попълнения, надеждата е още по-голяма. Мисля, че започваме всеки сезон с намерението да се борим за Шампионска лига. Трансферите ще ни помогнат за това", заяви талантът, цитиран от "Marca".

"Ще бъдем готови да се борим за този трофей. Барса винаги е един от основните фаворити в Шампионска лига. Винаги искате да играете в Ел Класико, ние очакваме този мач с голям ентусиазъм. Страхотно е да подходим към началото на сезона в добър ритъм. Победа в Ел Класико ще ни помогне", допълни Педри.

Утре рано сутринта Барселона излиза срещу Реал Мадрид в САЩ . Мачът е част от предсезонната подготовка на двата тима. А ето каква физическа трансформация премина младият Педри през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички