ВИДЕО: Христо Стоичков даде легендарния №8 на надежда на Барселона


ВИДЕО: Христо Стоичков даде легендарния №8 на надежда на Барселона

7177 0

Легендарният №8, с който футболният свят разбра за величието на Христо Стоичков, ще бъде гордо носен от една от най-големите надежди на испанския футбол Педри. Камата самостоятелно връчи заветната осмица в ръцете на 19-годишния талант след приятелския мач на каталунците с Интер Маями, спечелен безапелационно от "лос кулес" с 6:0.

Перспективният полузащитник даде кратко интервю за телевизията на Камата. Той разкри колко всъщност тежка е червено-синята фланелка и сподели впечатленията си от двубоя с американския тим. 

"Ето една осмица, която е митична", каза Стоичков, връчвайки екипа на талантливия испанец.

"Истината е, че летвата е много високо поставена. Играчи като Стоичков и Андрес Иниеста са носили този номер и в нея има много качество, което се надявам да покажа", заяви Педри пред "TUDN".

"Това беше среща, която искахме да спечелим и да започнем с добра динамика. Треньорът искаше това от нас. Мач, който беше доста лесен за нас и сме доволни от победата. Чувствах се добре, това е предсезонна подготовка и трябва да влезем в хубав ритъм.

Попълненията ни дават нужното. Тези, които идват, са добре дошли. Трябва да дадем на феновете това, което заслужават, а именно красив футбол и трофеи. Това им харесва и мисля, че ще успеем да го постигнем. Ще кажа на хората, че идваме с голямо вълнение и желание за победи. Новите попълнения ще помогнат да отведем Барса там, където заслужава да бъде", допълни още той.

Ето с кой друг талант на каталунците се щракна Камата, окуражавайки го

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички