СНИМКИ: Учудващата физическа трансформация на Педри за половин лято


СНИМКИ: Учудващата физическа трансформация на Педри за половин лято
Снимка: Getty Images/Guliver

4347 0

Младата звезда на Барселона Педри Гонсалес показа зряло мислене и с начина, по който изглежда е избрал да прекара лятната си ваканция. Вместо да почива по плажовете и да нарушава режима си, испанският национал е насочил вниманието си към подобряване на физическото си състояние.

Когато се завърна към тренировъчния процес с каталунците, Педри изненада феновете с отличната форма, в която се намира. 19-годишният футболист показа "напомпани" бицепси и още по-релефен корем отпреди.

Привържениците на Барселона споделят в социалните мрежи снимки на играча от мачове през миналия сезон. На тях се вижда, че ръцете на испанеца са слаби и като цяло му липсва повече мускулна маса.

През миналия сезон халфът страдаше от контузия и записа само 21 мача във всички турнири. В тях той вкара 4 гола и направи 1 асистенция. А ето каква хубава новина получи Педри на старта на подготовката с Барса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички