Отива ли Алфонсо Дейвис в Реал Мадрид? Агентът му отговори


Отива ли Алфонсо Дейвис в Реал Мадрид? Агентът му отговори
Снимка: Getty Images

2314 0

Агентът на Алфонсо Дейвис информира, че между него и Байерн Мюнхен няма никакво напредване в преговорите за подновяването на договора на бранителя, а този факт сам по себе си може да зарадва почитателите на Реал Мадрид, които с нетърпение очакват канадеца на "Бернабеу".

Ситуацията с Дейвис

Канадският ляв бек има по-малко от две години от договора си, който изтича през 2025 година. Смята се, че Дейвис очаква обаждане от офисите на "Сантяго Бернабеу", тъй като има информация, че "лос бланкос" ще се разделят с Ферлан Менди през лятото на 2024-а.

Неговият агент Недал Хуосе призна, че преговорите с Байерн не са напреднали, тъй като е имало няколко промени в управителния съвет на Байерн с напускането на Оливер Кан и Хасан Салихамиджич.

"Не мога да говоря много за това, имахме разговори в началото на лятото със спортния директор и бившия генерален директор, но всичко беше спряно", споделя Хуосе за "365 Scores", цитиран от "Marca".

"Знаете ли, в Байерн беше малко хаотично, защото нещата се променяха в клуба. Така че нямахме никаквa идея какво ще се случи. Не бяхме наясно как ще продължим напред, така че просто оставихме нещата да се развиват сами по себе си".

"Има интерес от много отбори. Четох много статии в интернет, но в крайна сметка ще видим какво ще стане в следващите месеци. Сигурен съм, че Реал Мадрид може да бъде един от клубовете, които биха искали да подпишат с Дейвис, заедно с няколко отбора от английската Висша лига. Всички те искат да имат един от най-добрите леви бекове в света", добави още футболният агент.

Възпитаникът на академията на баварците се превърна в редовен титуляр след дебюта си в първия тим през 2018 година. Той вече има 163 мача с екипа на тима от "Алианц Арена", в които е реализирал 8 попадения и дал 28 асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Звезда на Реал Мадрид изгоря за дербито с Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички