Гръмотевичният удар на Валверде, с който Реал Мадрид победи и ядоса Карло Анчелоти (ВИДЕО)


Гръмотевичният удар на Валверде, с който Реал Мадрид победи и ядоса Карло Анчелоти (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5385 0

Реал Мадрид имаше тежката задача през второто полувреме на стадион "Диего Армандо Амарадона", след като Наполи изравни от дузпа в началото на второто полувреме след спорно решение.

Гръмотевичният удар на Валверде

Реал Мадрид водеше с 2:1 на полувремето след бърз удвоен удар на Винисиус и Джуд Белингам. Пьотр Жилински обаче върна равенството от дузпа в 54-та минута.

Мадридчани възстановиха преднината си благодарение на Федерико Валверде, но голът няма да бъде признат на негово име. Гръмотевичният му удар пред границата на наказателното поле се заби в напречната греда, но влезе в мрежата на вратаря на Наполи Алекс Мерет.

УЕФА в крайна сметка взе решение, че при опита си да изби топката Мерет я е насочил към вратата си. Изстрелът на Феде обаче бе изключително мощен, така че трудно можеше да бъде спасен или да не влезе във вратата.   А Карло Анчелоти изрази недоволство както от дузпата, така и голя на Валверде, че не е на негово име.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички