"Една от най-големите ми лъжи" - Боатенг подкрепя Реал, но излъгал, че е фен на Барселона, за да играе на "Камп Ноу"


"Една от най-големите ми лъжи" - Боатенг подкрепя Реал, но излъгал, че е фен на Барселона, за да играе на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images/Guliver

5376 0

"Футболистите лъжат, ние лъжем през цялото време, човече", призна Рио Фърдинанд в своето шоу "Vibe with Five", след като бивши нападател на Барселона и Лас Палмас направи стряскащо разкритие.

Кевин-Принс Боатенг беше изненадващо привлечен от Барселона през 2019 г., където се присъедини под наем за шест месеца от Сасуоло. Германецът от Гана беше част от безкрайното търсене на "блаугранас" за резервен нападател, който трябваше да се справи с влизането на мястото на Луис Суарес.

В Барселона, но фен на Реал Мадрид

Бившата икона на Херта Берлин призна, че въпреки че е подкрепял местния си отбор, Реал Мадрид е бил другият му любим отбор като малък.  Боатенг признава, че е излъгал и е твърдял, че вместо това е подкрепял Барселона, за да играе за тях. "Мисля, че всеки би направил същото, исках да облека тази фланелка веднъж на „Камп Ноу“. Той също така обяснява, че пресаташето го инструктирал да каже това за Барселона.

Той го описва като "една от най-големите лъжи, които някога е казвал" и че докато преди това е казвал, че Кристиано Роналдо е най-добрият играч на този свят, Лионел Меси е най-добрият в галактиката – това се променило с много по-просто - "Меси е най-добрият в света". А Боатенг през тази година се раздели едновременно и с футбол и с третата си съпруга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички