Отхвърлена е била оферта на Барселона за 50 млн. евро за едно от откритията в Бундеслигата


Отхвърлена е била оферта на Барселона за 50 млн. евро за едно от откритията в Бундеслигата
Снимка: Getty Images/Gulliver

4351 0

Барселона е в търсене на подходящия нападател, който ще е в състояние да замени 33-годишния Луис Суарес. Последното име, което се появи в медийното пространство е това на звездата на Борусия Мьонхенгладбах - Аласан Плея. Според Sport Bild каталунците са отправили оферта за него през януари.

Тя е била в размер на 50 млн. евро. Плея се счита за едно от откритията в Бундеслигата през сезона, като отбеляза 8 гола в 22 срещи и помогна на Гладбах да е четвърти в класирането. Немското издание допълва, че от клуба са отрязали офертата, тъй като не са искали да се разделят с играча си по средата на сезона, докато се борят за място, осигуряващо участие в Шампионска лига.

В крайна сметка Барса не подписа с никого през януари, но заради контузията на Суарес, а и тази на Усман Дембеле им бе позволено да вземат нападателя на Леганес Мартин Брейтуейт през февруари срещу 18 млн. евро.  Междувременно, голямата звезда на Барселона Лионел Меси стана поредният, който се включи финансово срещу борбата с коронавируса. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички