Барса предлага Филипе Коутиньо на английски тим


Барса предлага Филипе Коутиньо на английски тим
Снимка: Getty Images/Guliver

4476 0

Барселона предлага на Челси възможността да вземе Филипе Коутиньо през лятото. Бразилският плеймейкър със сигурност ще напусне „Камп Ноу“ през лятото. В момента Коутиньо е под наем в тима на Байерн Мюнхен, но нещата за него не вървят по най-добрия начин.

27-годишният футболист напусна Ливърпул, за да се присъедини към Барселона през зимата на 2018г. Мърсисайдци нямат желание да си върнат бившия футболист и това дава възможност той да премине в тима на Челси. Клубът от Западен Лондон обаче има желание да вземе бразилеца само под наем. Челси вече привлякоха крилото на Аякс Хаким Зиеш за сумата от 37 милиона паунда, като продължават да са в битката за подписа на таланта на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо.

Байерн Мюнхен имат възможността да откупят Коутиньо за постоянно, но те едва ли ще го направят, при положение, че Барса искат 100 милиона евро за своя играч. Бразилецът има 9 гола и 8 асистенции в 32 мача за „баварците“ през тази кампания. А ето кои други английски тимове се интересуват от футболиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички