Отчаян ход в Мадрид: Реал се договори с дългоочакван халф, но не Погба


Отчаян ход в Мадрид: Реал се договори с дългоочакван халф, но не Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

13980 0

Ръководството на Реал Мадрид задейства пожарния план, след като "белия балет" се представя ужасно слабо по време на лятната си подготовка. "Кралете" ще привлекат дълкоочаквания халф, за който Зинедин Зидан настоява, но това няма да е нито Пол Погба, нито Кристиан Ериксен.

Според "Marca", испанският клуб е договорил личните условия на изгряващата звезда Дони Ван де Беек от Аякс. Поливалентният полузащитник иска да играе за "кралете" и след месеци на интерес от страна на Реал в крайна сметка ръководството реши да го привлече.

Той ще подпише договор за 5 години, като остава Реал Мадрид да завърши преговорите с Аякс. Сделката ще струва около 70 милиона евро, като холандският клуб се очаква да не прави спънки за преминаването на Де Беек. Аякс предпочита да го задържи, но самият играч е настоял да получи възможността да играе за Реал Мадрид.

До края на трансферния пазар в Англия пък остава около седмица, като трансфер на Пол Погба изглежда почти невъзможен. Същото се отнася и за Кристиан Ериксен, който остава в Тотнъм досега. До привличането на Де Беек пък се стигна, след като Реал Мадрид записа стряскащ летен антирекорд (какъв е той - четете в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички