Конте се готви да нанесе двоен удар по Барселона


Конте се готви да нанесе двоен удар по Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

12530 0

Наставникът на Интер - Антонио Конте, се готви да нанесе сериозен удар по Барселона. Специалистът иска да привлече двама от играчите на каталунците - Артуро Видал и Иван Ракитич, пишат италианските медии.

Конте е добре запознат с качествата на Видал, тъй като три години е играл под негово ръководство. Италианският наставник е сигурен, че той ще вдигне нивото на "нерадзурите" и ще помогне в битката с Ювентус в Серия А.  Според Tuttosport Ракитич, който има съвсем различни характеристиким ще бъде чудесно допълнение на Видал.

От каталунския клуб са склонни да се разделят, но с един от двамата и то при подходяща оферта. Освен това се очаква Ракитич да има по-малко игрово време в Барса, след като на "Камп Ноу" пристигна Френки Де Йонг от Аякс. Освен това Серхио Бускетс е основен играч на тима и това кара Ракитич да мисли, че дните му в клуба може да са преброени.

Задава се обаче голям проблем в съблекалнята на испанския шампион. Конфликт между две от най-големите звезди - четете повече в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички