Роналдо е дал странен, но много интересен съвет за бъдещето на Дибала


Роналдо е дал странен, но много интересен съвет за бъдещето на Дибала
Снимка: Guliver/GettyImages

19261 0

Кристиано Роналдо е важна фигура в изграждането на състава на Ювентус, а като такава е дал сериозен съвет за бъдещето на Пауло Дибала, твърди "Daily Mail". Както е известно, аржентинският ас не е доволен от статута си в момента и иска по-важна роля, но Маурисио Сари не е готов да му я даде.

Сериозен интерес има от страна на Манчестър Юнайтед, а Кристиано Роналдо е дал съвет на съотборника си да продължи кариерата си именно на "Олд Трафорд". "Червените дяволи" вече преговарят за него, а Дибала все още не е сигурен къде иска да играе.

Английското издание Daily Mail твърди, че в групата за чатове на Ювентус в популярно мобилно приложение Роналдо е посъветвал Дибала да премине в Манчестър Юнайтед, където ще стане шампион по думи на португалеца.

Интересно е, че двамата се разбират чудесно извън терена, но когато играят заедно, поне в първата година, съвместната им продукция не е на нивото, което се очакваше. Самият Дибала записа втори пореден сравнително слаб сезон с екипа на "бианконерите", а Ювентус е готов да го размени за друга звезда на Юнайтед (вижте подробности в тази статия SportLive.bg).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички