От Барселона разкриха какво разследва полицията на "Камп ноу" и дали съдействат


От Барселона разкриха какво разследва полицията на "Камп ноу" и дали съдействат
Снимка: Getty Images/Guliver

1031 0

От Барселона публикуваха официално изявление по повод операцията на каталунската полиция, свързана с техния клуб. Както е известно, органите на реда проведоха обиск в офисите на Барса, а след това бе задържан бившият им президент Хосеп Мария Бартомеу и още двама души, свързани с него. Полицейската операция е свързана със скандала, който избухна през февруари 2020 година в клуба и беше наречен "Барсагейт".

"Относно обиските в офисите на "Камп ноу", те бяха извършени по нареждане на съда в Барселона, който се занимава с дело, свързано със службите за мониторинг и социални мрежи. Барселона оказва пълно съдействие на юристите и полицаите при установяването на фактите, подлежащи на разследване", написаха от клуба.

"Информацията и документацията, поискани от съдебните изпълнители, се отнасят само до фактите, свързани с този случай. Барселона се отнася с голямо уважение към съществуващия правен процес и принципа за невинност на лицата, засегнати от това разследване", допълват от "Камп ноу". А ето поредното разкритие за неадекватното управление на Бартомеу. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички