От Барселона изобщо не са обмисляли да връщат Иниеста, а причините са няколко


От Барселона изобщо не са обмисляли да връщат Иниеста, а причините са няколко
Снимка: Getty Images/Gulliver

2146 0

Само преди няколко дни се появиха информации, че от Барселона са опитали да върнат една от големите си легенди - Андрес Иниеста. Планът е бил бившият плеймейкър на каталунците да се завърне в отбора до края на сезона, но от настоящия му клуб Висел Кобе са отказали.

Според Marca обаче от спортно-техническото ръководство изобщо не са обмисляли да връщат Иниеста, като има няколко причини затова. На първо място приоритетът на каталунците към момента е да подпишат с нападател, който да замести контузения Луис Суарес, а и Усман Дембеле. Ако не стигне до привличането на нападател, то втората цел е взимането на защитник.

След като Тодибо напусна в посока Шалке, а и заради неубедителните изяви на Самуел Умтити. Средата на терена не е проблем за Кике Сетиен, тъй като там има шестима играчи за три позиции. Ако приемем, че наистина е имало контакт с Иниеста, то остава мистерия кой е осъществил контакта, защото не се отразява много добре на клуба, пише още Marca.

35-годишният испанец продължава да добавя още титли към своята колекция. Легендарният халф вдигна Суперкупата на Япония с Висел Кобе и по този начин спечели своя 37-ми трофей кариерата, като единствено бившият футболист на Барселона Дани Алвеш има повече – 40. А ето как настоящият треньор на каталунците Кике Сетиен коментира евентуалното завръщане на Иниеста в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички