Меси с хеттрик от асистенции за 4-ти път в своята кариера


Меси с хеттрик от асистенции за 4-ти път в своята кариера
Снимка: Getty Images/Guliver

2615 0

Във вчерашната вечер Барселона постигна труден успех при гостуването си на Реал Бетис. Каталунците на два пъти изоставаха в резултата, но в крайна сметка успяха да спечелят двубоя с 3:2, като в основата и на трите попадение беше звездата на тима Лионел Меси.

Във вчерашния двубой аржентинецът подаде и за трите гола на своя тим, което се случва за 4-ти път в неговата кариера. Първият такъв случай е през 2014-та година, когато Меси асистира 3 пъти за хеттрика на тогавашния му съотборник в Барселона Кристиан Тейо в мач от турнира за Купата на краля през 2014г. През 2015г. 6-кратният носител на Златната топка отново се отчита с хеттрик от асистенции с националния отбор на Аржентина срещу Парагвай от турнира Копа Америка. Тогава головете бяха дело на Маркос Рохо, Хавиер Пасторе и Гонсало Игуаин. През 2016г. в двубой от Ла Лига срещу Хетафе Меси подава за 3 от головете на Барселона, като тогава на два пъти се разписва Неймар, а един гол добавя и Мунир.

След снощния успех Барселона събра актив от 49 точки и е на второ място в класирането в Ла Лига, на 3 точки зад лидера Реал Мадрид. А ето от какво остана недоволен един от съотборниците на Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички