Новата роля на Меси: Даде 5 асистенции за последните 2 мача на Барса


Новата роля на Меси: Даде 5 асистенции за последните 2 мача на Барса
Снимка: Getty Images/Guliver

3101 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси не е вкарвал голове за своя тим в последните 3 шампионатни мача. За последно голмайсторът на каталунците за цялата им история се разписа във вратата на Гранада на 19 януари при победата с 1:0. Но това в никакъв случай не означава, че аржентинецът е спрял да е полезен на своя отбор.

В последните 3 мача на шампионите в Ла Лига се забелязва една нова страна на гениалния футболист: ролята му на асистент. В последните 2 мача на Барселона той е направил 5 асистенции. Интересното е, че той е подал за всеки един от последните 5 гола на своя тим в първенството. А на Леванте и Бетис Барселона вкара точно 5 попадения общо.

От каталунския клуб също оцениха по достойнство приноса на Меси към последните 2 важни победи на тима. Те пуснаха снимка от мача с андалусийците (3:2), на която аржентинският нападател пробива между трима футболисти на съперника. "Нощ на 3 асистенции за Меси. Една от причините защо той е най-великият в цялата история е защото той е също така най-добрият подавач", гласи съобщението. А колко пъти в кариерата си преди това Меси е нанизвал хеттрик от асистенции вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички