Осасуна - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?


Осасуна - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

2201 0

Този следобед от 17,15 Барселона ще изиграе първия си мач след отпадането от Шампионска лига. Каталунците гостуват на Осасуна в 17-ия кръг на Ла Лига. Съперникът им днес е в серия от 3 поредни мача без загуба, но се намира на 11-а позиция в класирането.

Осасуна не е губил мач от средата на октомври, като записа 4 равенства в този период. Тимът продължава и в турнира за Купата на Краля. Над Барселона обаче те нямат успех у дома от далечната 2012 година, но през 2020 г. постигнаха сензационен успех на "Камп ноу".

Преди 0:3 от Байерн Мюнхен и отпадането от Шампионска лига каталунците допуснаха първата си загуба с Шави Ернандес начело. Те отстъпиха с 0:1 на Реал Бетис в първенството. Към момента Барса заема седмата позиция в Ла Лига и изостава с 16 точки от лидера Реал Мадрид.

И двата тима имат кадрови проблеми преди днешния двубой. Домакините са без Хесус Аресо, а Хуан Перес е под въпрос. Лазаретът на гостите е пълен - там се намират Мартин Брейтуейт, Ансу Фати, Педри, Серхи Роберто, Жорди Алба, Мемфис Депай. Двубоят Осасуна - Барселона ще бъде предаван пряко по Max sport 4. Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички