Опасност: Агентът на Гави засечен в офисите на конкурент на Барса


Опасност: Агентът на Гави засечен в офисите на конкурент на Барса
Снимка: Getty Images

2424 0

Притеснителна за феновете на Барселона новина публикува вестник "Marca". Тя гласи, че агентът на младата звезда на каталунците Гави е бил засечен в офиса на големия конкурент в Испания Реал Мадрид. Ива де ла Пеня е бил там преди няколко дни.

Контрактът на 17-годишния футболист с Барселона е в сила до лятото на 2023 година, като клубът иска да подпише нов такъв, но засега не е постигнато споразумение с играча. След новината за Де Ла Пеня тръгнаха слухове, че младата звезда може да премине на "Сантяго Бернабеу".

Днес обаче "Marca" съобщава, че агентът на Гави е обсъдил с представители на Реал новия договор с клуба на друг негов клиент - футболиста на Реал Кастиля Марк Кукалон. Преди Гави да премине на "Камп ноу" от Бетис, агентът му е водил преговори с мадридския колос, но семейството на момчето е избрало каталунския клуб.

За допълнително успокоение на феновете на "блаугранас" ще припомним, че президентът на Реал Флорентино Перес има неофициално споразумение с колегата си Жоан Лапорта, че няма да си крадат играчи с изтичащи договори. А ето каква стряскаща откупна клауза смята да сложи на Гави Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички