Огромен ултиматум от Барселона към Усман Дембеле


Огромен ултиматум от Барселона към Усман Дембеле
Снимка: Getty Images/Guliver

1778 0

Барселона планира да „замрази“ извън групата на отбора Усман Дембеле, след като французинът отказва категорично да преподпише своя договор с каталунския гранд.

Бившият играч на Борусия Дортмунд не желае очевидно да продължава кариерата си в Барса, като договорът му изтича през идното лято. Дембеле вече е свободен да преговаря с всякакви чуждестранни клубове, извън Ла Лига, а разговорите с Барселона са „доникъде“.

Дембеле също така и не играе много за испанския клуб поради чести контузии, а мадридските издания твърдят, че шефовете в клуба искат играча да не играе в отбора до края на сезона, освен ако не прецени да преподпише.

Според Marca пък дори при „лос кулес“ обмислят да пуснат на трансферния пазар футболиста, но Шави не иска да се разделя така лесно с офанзивния играч. Дембеле откри головата си сметка за сезон 2021/22 при успеха с 2:1 над Линарес от Купата на Краля, а общо има 31 попадения и 23 асистенции в 127 мача за Барселона. А с кого се скара Жерар Пике наскоро, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички