Официално: Серхио Бускетс обяви, че си тръгва от Барселона! (ВИДЕО)


Официално: Серхио Бускетс обяви, че си тръгва от Барселона! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3907 0

Капитанът на Барселона Серхио Бускетс съобщи официално, че ще напусне клуба след края на настоящия сезон 2022/23!

Дългогодишният дефанзивен халф на каталунците, който на 16 юли ще навърши 35 години, стори това с публикуването на специално видео в социалните мрежи.

Решението му е окончателно, въпреки че е имал предложение за подновяване на договора, който изтича на 30 юни. Бускетс със сигурност няма да прекрати кариерата си, а според различни източници най-вероятно ще продължи да играе или в САЩ, или в Саудитска Арабия.

*Серхио има 719 мача за Барселона във всички турнири, в които е вкарал 18 гола и е раздал 45 асистенции. Той е един от най-титулуваните футболисти в света - 8 пъти е печелил Ла Лига, 7 пъти Купата на Краля, 7 пъти Суперкупата на Испания, 3 пъти Шампионска лига, 3 пъти Суперкупата на УЕФА и 3 пъти Световното клубно първенство.

!5 кръга преди края на сезон 2022/23, Барса има преднина от 13 точки пред втория Атлетико Мадрид и на 99.999% ще бъде шампион на Испания. За състава на Шави Ернандес остават двубои срещу Еспаньол (14 май), Реал Сосиедад (20 май), Валядолид (23 май), Майорка (28 май) и Селта (4 юни).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Рафиня обясни кратко, точно и ясно дали е вярно, че ще се завръща в Англия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички