Нито Манчестър Сити, нито Байерн Мюнхен - Барселона е следващата дестинация на Кансело


Нито Манчестър Сити, нито Байерн Мюнхен - Барселона е следващата дестинация на Кансело
Снимка: Getty Images

2515 0

Португалският защитник Жоао Кансело може да подсили испанския Барселона през следващия сезон, след като неговите представители вече са започнали преговори с каталунците за трансфер това лято и то безплатно - под наем за една година, твърди "Sport".

Футболистът на Манчестър Сити, който в момента играе за Байерн Мюнхен под наем, не се радва на игровото време, което получава на "Алианц Арена" и оставането му в Германия е малко вероятно. "Sport" съобщава още, че има вероятност в договора за наем с Барса да бъде включена и клауза за откупуване.

Твърди се, че той ще дойде в Каталуня под наем за една година поради настоящата финансова криза на Барса и липсата на достатъчно пари за трансфери, но през лятото на 2024 година нещата могат да се променят и той да бъде закупен за постоянно.

Самият Кансело е заинтригуван от идеята да играе за Барса. Откакто премина в Байерн под наем португалецът може да се похвали с 18 мача във всички турнири, в които е отбелязал 1 попадение и се е отчел с 5 асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш футболист на Барселона мечтае за завръщане на "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички