Официално: Марко Асенсио е футболист на ПСЖ! (ВИДЕО)


Официално: Марко Асенсио е футболист на ПСЖ! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2787 0

Ръководството на френския гранд ПСЖ обяви официално, че дългогодишният играч на Реал Мадрид Марко Асенсио е подписал договор с клуба!

Така парижани анонсираха втори входящ трансфер в рамките на 6-и юли, след като по-рано днес потвърдиха сделката за Милан Шкриняр...

Испанското крило акостира на "Парк де Пренс" като 'свободен агент', тъй като контрактът му с "белия балет" изтече на 30-и юни. 27-годишният футболист се е обвързал с ПСЖ до лятото на 2026-а година.

Марко Асенсио е юноша на Майорка, като за един сезон е носил и екипа на Еспаньол. За Реал Мадрид е изиграл 286 мача във всички турнири, в които се е отчел с 61 гола и 32 асистенции.

По време на престоя си на "Сантяго Бернабеу" той спечели редица трофеи - 3 титли от Ла Лига, 3 Шампионски лиги, 1 Купа на Краля, 3 Суперкупи на страната, 3 Суперкупи на Европа, както и 4 Световни клубни първенства.

За мъжкия национален отбор на Испания, с който триумфира в Лигата на нациите преди малко повече от месец, има изиграни 37 мача (2 попадения и 13 голови паса).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Ще го играят спасители": Планът на Реал Мадрид за Килиан Мбапе, който ще вбеси ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички