Една от новите звезди на Реал Мадрид обяви кой треньор му е повлиял най-много


Една от новите звезди на Реал Мадрид обяви кой треньор му е повлиял най-много
Снимка: Guliver/GettyImages

2069 0

Новият нападател на Реал Мадрид Лука Йович сподели какъв е предпочитаният от него стил на игра, както и какви са били първите му стъпки във футбола.

"Когато бях на 15 години, играех срещу момчета, които бяха на 18 и вкарвах по 40 гола на сезон, главно заради физиката ми. Вече обаче не мога да съм като ракета за 90 минути, предпочитам простичките неща и използвам сила единствено, когато не мога да се наложа с интелигентност в играта", заяви Йович.

Той посочи и кой наставник му е повлиял най-много. "Ковач ми помогна да намеря правилния път. Той постоянно изискваше повече от мен, не ми даваше и миг спокойствие. Много съм му благодарен, той ме направи по-добър играч и по-добър човек“, завърши новата звезда на Реал.

"Най-хубавият ми момент беше при дебюта за Цървена звезда на 28-ми 2014 година, когато успях да отбележа решителния гол, с който спечелихме титлата. Датата все още е гравирана върху обувките ми. Един от най-тъжните моменти за мен беше, когато бях продаден на Бенфика по средата на следващия сезон. Бяхме с 20 точки преднина и исках да остана, за да спечелим още един титла. След като кацнах в Лисабон плаках 3 дена.

А кой е последният играч, който попадна в трансферните планове на Реал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички