Разкриха ужасяващата тайна за 11-милионното имение на Меси (СНИМКА)


Разкриха ужасяващата тайна за 11-милионното имение на Меси (СНИМКА)
Снимка: https://www.facebook.com/AntonellaRoccuzzoOfficial/photos/pcb.5092937470760942/5092926354095387/

6895 0

Имението на Лионел Меси и неговата съпруга Антонела Рокуцо в Ибиса, което се оценява на 11-милиона долара, има наистина тревожно минало, съобщава аржентинското издание "TN".

Според информацията луксозното имение, разположено близо до залива Кала Тарида на западния бряг на Ибиса, е построено като частен дом през 70-те години. Въпреки това, преди върху него да бъде издигнат разкошен дом, мястото на малкия полуостров е служило като убежище на пирати. Според местните жители разбойниците от Средиземно море са посещавали мястото през XVII век.

Преди да бъде закупено от Лионел Меси и Антонела Рокуцо през 2022 година, имението в Ибиса е достигало колосални печалби от 300 000 евро на седмица през пиковия сезон от наеми. По време на едно от посещенията си Меси се чувствал толкова комфортно, че е решил да купи имота за умопомрачителните 11 милиона евро.

Имотът има шест стаи, в които могат да се настанят 12 души, огромен 23-метров открит басейн, напълно оборудван фитнес и дори платформа за диджей. Къщата разполага с персонал от 22 служители, включително и лични готвачи. Според "TN" суперзвездата на ПСЖ е прекарал последната си ваканция в имота с цялото си семейство.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Колко пари ще прибере Джорджина Родригес, ако се раздели с Кристиано Роналдо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички