Нови проблеми на "Камп Ноу"! Разследват Барселона и за данъчни измами


Нови проблеми на "Камп Ноу"! Разследват Барселона и за данъчни измами
Снимка: Getty Images

1182 0

Барселона е изправена пред още проблеми извън терена, като се съобщава, че е започнало разследване за нередности в плащанията на агенти.

Шампионите на Ла Лига все още се намират в центъра на буря относно плащанията, направени към Хосе Негрейра, бивш вицепрезидент на съдийската комисия на испанския футбол. Този случай се протака доста дълго, като Барса е изправена пред обвинения в подкупи и корупция.

Нови неприятности пред Барселона

Каталунският гранд твърди, че е невинен през цялото време и се надява да видят изчистване на името си, но сега е открита нова сага. Според El Confidencial "блауграна" са обект на разследване, провеждано от испанската данъчна служба.

Твърди се, че Барса е извършвала плащания на представители на играчи, което може да се разглежда като средство за увеличаване на заплатите, като същевременно се избягват свързаните с това данъци. Твърди се, че въпросните плащания са извършени между 2015 и 2018 г.

Хосеп Мария Бартомеу заемаше президентския пост в клуба тогава и със сигурност ще му се търсят отговори. Данъчната измама в Испания е сериозно престъпление и може да доведе до налагане на големи глоби или затворнически присъди. Междувременно в Барселона се опитват да се справят с проблемите около контузените играчи преди дербито с Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички