Звезда на Барселона отпадна от състава на Франция, предстоят още изследвания преди мача с Реал Мадрид


Звезда на Барселона отпадна от състава на Франция, предстоят още изследвания преди мача с Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

779 0

Барселона няма никакъв късмет що се отнася до проблемите с контузии през този сезон, като няколко ключови играчи от първия отбор страдат от различни проблеми. Педри, Френки де Йонг, Рафиня и Роберт Левандовски вече са аут, а Жул Кунде беше последният, който получи контузия, след като беше принудително заменен срещу Гранада в неделя.

Последният контузен в Барселона

Кунде получи дискомфорт в лявото коляно към края на първото полувреме на "Нуево Лос Карменес" и трябваше да бъде заменен от Роналд Араухо. След мача наставникът на Барселона Шави Ернандес се опита да омаловажи опасенията за сериозен проблем за защитника, но той няма да е на линия за международните мачове с националния отбор, според Mundo Deportivo.

Кунде беше включен в състава на Дидие Дешан за мачовете на Франция срещу Холандия и Шотландия, но сега той беше заменен от Аксел Дисаси от Челси. Барселона ще извърши допълнителни тестове през следващите 24 часа, за да определи степента на контузията на Кунде и те силно ще се надяват да не е сериозна, особено с "Ел Класико" на хоризонта. А след равенството с Гранада Шави сподели, че отборът му отново е допуснал наивни грешки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички