И детето чудо на Барселона е с контузия, но има обнадеждаващи новини за каталунците


И детето чудо на Барселона е с контузия, но има обнадеждаващи новини за каталунците
Снимка: Getty Images

764 0

Барселона претърпя разочароващо равенство срещу Гранада в неделя вечер. Резултат, който увеличи разликата между Реал Мадрид на върха в таблицата на Ла Лига до три точки. А за да се влошат още повече нещата, каталунците завършиха мача с две сериозни опасения за контузии.

Какво е състоянието на двамата контузени?

Жул Кунде беше принуден да напусне през първото полувреме поради оплакване в коляното, докато Ламин Ямал също получи удар към края на мача и трябваше да бъде заменен.

Кунде отпадна от отбора на Франция за мачовете им срещу Холандия и Шотландия, а сега Ламин Ямал е последвал примера с Испания. Контузията на 16-годишния играч обаче не е сериозна и той може да се завърне за първия мач на Барселона след международната пауза, който е срещу Атлетик на Олимпийския стадион.

Селекционерът на Испания Луис де ла Фуенте вече беше извикал Ансу Фати и Брайън Сарагоса, когато беше обявено, че Йереми Пино се е оттеглил от състава му, така че той вече има достатъчно покритие и без Ямал в състава си.

Със сигурност е удар за Испания да остане без Ламине Ямал, но в Барселона ще са доволни да се възстанови в идните дни. Почивката през следващите 10 дни трябва да го накара да се завърне навреме за дербито се Реал Мадрид.

А след отмененото попадение на Жоао Феликс срещу Гранада с феновете на Барселона бяха изключително недоволни, като смятат решението за неправилно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички