Де Йонг: Трябваше да свирят дузпа за Барса и срещу Атлетик, и срещу Бетис


Де Йонг: Трябваше да свирят дузпа за Барса и срещу Атлетик, и срещу Бетис
Снимка: Getty Images/Guliver

1898 0

Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг заяви, че реферът на мача с Реал Бетис е трябвало да свири дузпа за неговия тим в снощния двубой. Както е известно, нидерландската звезда се разписа при успеха с 3:2, а капитанът Лионел Меси блесна с 3 асистенции.

"В мача срещу Атлетик (Билбао) (бел.ред. за Купата на Краля) имаше дузпа за нас, защото ме бутнаха. Срещу Бетис трябваше да дадат дузпа на Меси. Не искам да споря със съдиите, това не е критика, просто така мисля. Беше важно да спечелим и да вземем трите точки, не сме толкова далеч от Реал. С Меси е лесно да играеш, няма специална връзка между нас, просто трябва да се откриеш и да поемеш подаването", коментира Де Йонг, цитиран от "Marca".

"Беше много труден физически мач. Бетис пресираше страхотно. През второто полувреме имаше повече пространства. Към края на мача ние умирахме, но успяхме да спечелим трите точки. За Барселона беше много важно да победи навън. Загубата ни от Атлетик в Билбао беше несправедлива, защото създадохме много моменти. Днес се опитахме да действаме също толкова динамично. През този сезон не ни се получаваше много извън "Камп ноу", но сега сме щастливи", каза пък съотборникът му Серхи Роберто. А кой футболист на каталунците разкри, че като дете е мразел футбола вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички