Нова причина за бягството: Кико Касия скочил да удари Зидан, защото го изиграл


Нова причина за бягството: Кико Касия скочил да удари Зидан, защото го изиграл
Снимка: Getty Images/Guliver

3426 0

Появи се още една възможна причина за внезапното напускане на треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан. Френският специалист може да е хвърлил оставка заради скандал с резервния вратар Кико Касия, разкри журналистът Кристобал Сория в "El Chiringuito".

Преди последния мач на "белите" в Примера дивисион през изминалия сезон - срещу Виляреал, Зидан не пусна каталунския вратар титуляр, което е довело до голям скандал. Ако е бил влязъл в игра, Касия е можел да си изкара 600 000 евро под формата на бонус. Той му е бил обещан за изиграването на определен брой мачове. Но Зидан реши да се довери на своя син Лука, което е вбесило Касия. Вратарят дори в изблик на емоции е бил готов да удари треньора си, но останалите играчи го спрели навреме.

Яростта на футболиста в Испания обясняват и с това, че през лятото той най-вероятно ще напусне клуба, а Зидан не му е позволил да се сбогува с феновете и отбора на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички