France Football: Реал Мадрид има договорка с ас от тризъбеца на Ливърпул


France Football: Реал Мадрид има договорка с ас от тризъбеца на Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

4735 0

Реномираната френска медия "France Football" публикува изключително интересна новина днес. Според списанието, ръководството на Реал Мадрид е имало предварителна договорка с една от звездите на Ливърпул, а трансферът е трябвало да се осъществи през това лято. Става въпрос за Садио Мане, а в основата на сделката е бил Зинедин Зидан, пише още "Франс Футбол".

Информацията сочи, че сделка с Ливърпул няма, но лявото крило на мърсисайдци е имал предварителна договорка с "белия балет", а Флорентино Перес е предвидил именно Мане като първия от многото трансфери, които се очакват на "Сантиаго Бернабеу" през настоящото лято.

"Кралския клуб", който спечели Шампионска лига три пъти поред, планира сериозно освежаване на състава. Планират се продажбите на поне двама от основните футболисти на тима, а на тяхно място ще бъдат привлечени по-млади играчи, които да продължат доминацията на "белия балет". Флорентино Перес вярва, че играчите са се пренаситили от успехи и ще се опита да изгради нов състав, който да продължи успешната серия от сезони, записани от "белия балет" от 2014 година насам.

В основата на сделката за Сане обаче е бил Зинедин Зидан. Неговото изненадващо напускане може да е причината трансферът на крилото на "Бернабеу" да пропадне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички