Още един от големите треньори отказа на Реал Мадрид


Още един от големите треньори отказа на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

2290 0

Ръководството на Реал Мадрид продължава да удря на камък в опитите си да намери заместник на изненадващо напусналия Зинедин Зидан. До момента на "кралския клуб" отказаха редица треньори, сред които Юлиан Нагелсман и Юрген Клоп, сега това направи и наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри.

Две от реномираните медии в Италия - Sky Italia и "La Gazzetta dello Sport", излязоха с информация, че Флорентино Перес се е опитал да убеди бившия треньор на Милан да поеме кормилото на "Сантиаго Бернабеу". Връзката е направена през Адриано Галиани - легендарният ръководител на Милан, който е в отлични отношения с опитния наставник.

Алегри обаче е отказал отправеното му предложение. Само преди няколко седмици той се разбра с ръководството на Ювентус да остане на "Алианц Стейдиъм", а освен това ще има пълна власт над входящите и изходящите трансфери в селекцията на "старата госпожа" - условие, което е неизпълнимо от страна на Реал Мадрид.

Така все още треньорският пост на "белия балет" е свободен. От ден на ден изглежда все по-малко вероятно Маурисио Почетино да поеме тима, докато фаворит на букмейкърите остава Арсен Венгер, въпреки че все още преговори не е имало.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички