"Символизира ценностите на Реал Мадрид" - специалното послание на Анчелоти след изстрадания успех срещу Унион


"Символизира ценностите на Реал Мадрид" - специалното послание на Анчелоти след изстрадания успех срещу Унион
Снимка: Getty Images

1008 0

Реал Мадрид постигна драматична победа срещу Унион Берлин в откриването на Шампионска лига. Новият герой за тима Джуд Белингам донесе победата в 94-ата минута, за да донесе трите точки и отборът да стартира успешно у дома.

Късните голове - специалитет за Реал Мадрид

Мадридчани са свикнали да печелят мачове в късни голове, а Карло Анчелоти изглежда е бил възхитен от успеха на своя отбор.  Според AS наставникът е събрал всички играчи в съблекалнята след мача. Той е направил това, за да им каже, че "победата по такъв начин символизира ценностите на този клуб".

Преди две години Реал направи серия от късни голове, с които да спечели срещи в Шампионска лига, а след това вдигна и трофея. Анчелоти и Реал Мадрид залагат на това битката да е до самия край и никога да не се отказват, затова и оценява късните попадения. Победата срещу Унион беше шести успех за тима от шест мача от началото на сезона, като в неделя предстои дерби срещу Атлетико (Мадрид), а добрата новина е, че Винисиус може да се върне по-рано от очакваното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички