Нов факс на "Камп Ноу": Барселона все още не е уволнил Сетиен и помощниците му


Нов факс на "Камп Ноу": Барселона все още не е уволнил Сетиен и помощниците му
Снимка: Getty Images/Gulliver

2350 0

Новините покрай Барселона нямат край и то тези, които не ги показва в особено добра светлина. Наскоро уволненият треньор на каталунците се присъедини към модата за изпращане на факс, според Cadena SER.

А причината е, че неговият треньорски екип все още не уведомен официално, че е уволнен от клуба. Барселона отговори, че ще се справи с това навреме. Припомняме, че чрез този начин на комуникация и Лионел Меси уведоми, че иска да напусне клуба, като продължават отзивите и реакциите след голямата новина.

Иначе, новият наставник на Барса - Роналд Куман, бе представен още на 19 август, но изглежда, че от клуба не са имали време да се свържат с бившия си наставник. Куман е легенда на каталунския гранд, като донесе първата титла на тима от Шампионска лига през 1992-ра година, реализирайки победния гол на финала срещу Сампдория. Холандецът има повече от 20 години опит като мениджър и 8 трофея в своя треньорски актив.  A какви са думите на Роналд Куман, заради които вбесеният Лионел Меси е решил да напусне?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички